Evenemang på Ekerum

06

apr

2018

-

08

apr

2018

MTB-läger för alla

Tillsammans med Abloc arrangerar vi Abloc Camp Öland – Mountainbike!

Info: http://www.abloc.se/events/abloc-mtb-camp-oeland
Anmälan: https://tickset.com/event/410/XPFbyUJ8yZkB/

MTB-läger med Ekerum och Abloc på Öland. Här erbjuds försäsongens skönaste helg på cykel i skogen. För de som önskar bjuds det lätt terräng på mestadels grusväg med inslag av teknikträning. För andra erbjuds det teknisk terräng med tävlingsinslag. Vill ni uppleva skogen tillsammans med oss. Läs mer nedan och följ med!

Kuststigar, höjdmetrar och förhoppningsvis underbart vårväder. Öland är en dold mountainbike-pärla. Vi på Abloc tillsammans med vår medarrangör Borgholms CK har örnkoll på stigarna du inte visste fanns. Att cykla i frisk vårluft med en spirande natur är att leva fullt ut.
Detta är andra gången vi kör ett mountainbikeläger på Öland och vi är så taggade att göra det igen. Terrängen är fantastiskt vackert inspirerande med utgångspunkt ifrån Ekerum Resort mitt på ön.

Att träna i den hänförande naturen vid havet och andas den härliga havsluften ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Under helgen kommer du att få lära dig mer om cykelteknik och träningslära samt bli coachad av erfarna och inspirerande ledare. Och därtill kommer du att serveras läcker mat och fika med härliga vyer.

Tag med dina träningskompisar eller lär känna nya. Ni bor på fin fina Ekerum Resort med rymliga lägenheter och tillgång till det mesta ni kan önska av en cykeldestination. Lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat. Restaurangen, där alla måltider serveras, har fantastiskt utsikt över Kalmarsund och inbjuder till härligt afterbikehäng. Det kommer som vanligt att finnas grupper för alla, från förstagångscyklisten till den mer erfarna som gillar att vrida ur trasan. På alla passen kommer det att serveras fika. Det kommer att finnas möjlighet att hyra cyklar för den som vill.

Ta gärna med sambo, mannen, hela familjen eller vem du vill även om dem inte cyklar så fixar vi specialpris på mat, boende, SPA och övriga aktiviteter.

Har ni några frågor maila oss på info@abloc.se

**Allt detta ingår:**
2 x nätter (3-4 bädds) på Ekerum Resort. Spa, lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat.
2 x frukost
2 x middag
1 x lunch
3 x fika
3 x pass
2 x föredrag
6 x rutinerade instruktörer
Servicebil
Goodiebag ifrån våra samarbetspartners Craft, Vitargo, TEC och Bianchi
20% rabatt på vår kollektion i samarbete med Craft
15% rabatt på cyklar ifrån Bianchi
Chans att vinna fina priser

**Preliminärt program:**

**Fredag 6 april**
12.00 Start av incheckning
14.00 Officiellt välkommen och vi rullar ut på första rundan. Gänget delas in i flera grupper beroende på nivå och vi fokuserar på teknikträning på Ekerum Resorts nya MTB-slingor som Abloc varit med och designat. Därefter afterbike och bastu med havsutsikt.
19.00 Middag och välkomna.
20.30 Genomgång av helgens rundor och något kul.

**Lördag 7 april**
07.00-08:30 Frukost.
09:00 Rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 50km-90km. Vi kallar rundan Borgarundan då vi passerar Borgholms Slott, Ismantorps Borg och Gråborg innan vi är tillbaka på Ekerums domäner. Utöver detta kommer finfina grusvägar och singeltrack avverkas, en del faktiskt uppför. Fikat kommer avnjutas på östra sidan vid havet med oändlig utsikt. Vid den gemensamma fikan kommer det att finns möjlighet att byta grupp om så önskas.
16.00 Afterbike.
19.00 Middag och prisutdelning.
20.00 Föreläsning och Inspiration.

**Söndag 8 april**
07.00-08.30 Frukost.
09.00 Vi rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 30-60km. Gemensam fika och möjlighet till att byta grupp.
13.00 Final lunch och därefter tack och hej.

**Måndag 9 april**
Skönt trött i hela kroppen och förhoppningsvis stor längtan åter till skogens härliga stigar på cykeln!

Fler evenemang