Evenemang på Ekerum

18

maj

2018

-

20

maj

2018

MTB-läger för tjejer

med Elna Dahlstrand

MTB-läger för tjejer

Varmt välkomna till Ekerum Resort Öland för ett härligt, inspirerande och kanonroligt träningsläger på mountainbike bara för tjejer!

Lägret riktar sig till dig som är ren nybörjare eller har tillbringat några timmar i sadeln i skogen men nu vill utveckla din kunskap, träna mer teknik och inspireras till att kanske under 2018 starta i ditt första mountainbikelopp. I början av sommaren kommer Borgholms CK ordna sin årliga mtb-tävling hos oss på Ekerum. Med oss under hela helgen och på alla sköna träningspass är Elna Dahlstrand, etablerad mountainbikecyklist, föreläsare och bloggare. Hon kommer se till att du utmanar dig själv och flyttar dina gränser längre än vad du trodde är möjligt!

Pris 2 495 kr per person med boende i 4-bädds hotellägenhet

  

ELNA DAHLSTRAND – www.elnadahlstrand.se

Med en bred kompetens inom cykel och många års cykling med utmaningar av alla slag är Elna en av Sveriges mest erfarna mountainbikecyklister. Elna brinner för en inkluderande och jämställd cykelsport och försöker dra sitt strå till stacken för att klimatet ska vara så hjärtligt som möjligt och att vi ska ta hand om varandra oavsett vilken typ av cyklist vi identifierar oss som.

”Att leva cykel har förändrat mitt liv och lärt mig att ta hand om mig själv – och jag ser det som en stor förmån att ha möjlighet att dela med mig av min passion för cykel och inspirera andra till ett liv med träning som röd tråd. Jag föreläser om att förändra sitt liv från en negativ spiral till en vardag med cykellycka som röd tråd.”

PROGRAM:

Fredag 18/5
Ankomst & incheckning kl 15-18
Välkomstmingel & två-rätters middag kl 19
Genomgång & inspirationsföreläsning ca kl 21

Lördag 19/5
Yoga kl 7
Frukost kl 8
Cykelpass kl 9
Lunchbuffé kl 12
Cykelpass kl 13
Fria aktiviteter kl 16
Mekkurs kl 18
Pizzabuffé kl 20

Söndag 20/5
Yoga kl 7
Frukost kl 8
Cykelpass kl 9
Avslutning kl 11
Lunchbuffé kl 12
Utcheckning och avresa kl 13

OBS! Totalt 20 platser så först till kvarn!

Boka din plats på 0485-80 000 eller info@ekerum.com.
Lägret genomförs ej vid mindre än 10 deltagare.

Fler evenemang