Evenemang på Ekerum

06

jun

2018

-

06

jun

2018

Borgholms XC / Ölandsmästerskapen

Borgholm CK har det stora nöjet att bjuda in till mountainbiketävlingen Borgholm XC på Ekerum Resort Öland onsdag 6 juni 2018 klockan 15:00.

Banan
Banan består av två varv på en 20 km lång slinga, dvs totalt 40 km, runt Ekerum Resort och Rällaskogen. Det kommer vara snabbt och lättåkt i början på grusväg och fina stigar. Efterhand blir det mer tekniskt med inslag av smala stigar. Start och mål är på Ekerum Resort.

Klasser och priser
Tävlingen består av två klasser, dam och herr, där lägsta åldersgräns är 18 år. Priser delas ut till de tre första i respektive klass.

Utöver detta kommer även Ölandsmästare koras. Medalj delas då ut till segraren och tvåan, silver respektive brons, allt enligt öländsk tradition. Guldmedalj delas endast ut vid öländska rekord. Alla ölänningar(*) är välkomna att göra upp i Ölandsmästerskapet i mountainbike! Observera att det inte är separata klasser eller starter för detta utan det går på principen ”alla på en gång”.

OBS: Tävlingen sker på egen risk.
OBS: Då detta är den andra tävlingen som Borgholm CK arrangerar så kommer tiden tas ungefärligt, att få rätt ordning i målgången prioriteras dock.

Anmälan
– För att uppmuntra damer att delta så är det gratis för dem.
– Anmälningsavgiften för herrar är 100kr.
– Efteranmälan kan göras på plats, dock senast 14:00, till en förhöjd avgift av 150kr. Endast Swish till 123 143 36 06.

Anmälan görs här
http://ext.nytatime.se/register/?race=F6TN9c8KGCFbSuiKy&l=se

Övrigt
Kom i god tid och parkera på den vanliga parkeringen vid Ekerum Resort (golf- och konferensanläggningen).

Ombytes- och duschmöjligheter finns på Ekerum Resort. Gå in i receptionen och till vänster ned för en halvtrappa så hittar du dam- och herromklädningsrum.

(*) med ölänningar menas i detta avseende föreningsmedlemmar i någon av de föreningar som är anslutna till Ölands Idrottskrets, oavsett sektion. Du kan alltså spela fotboll i IFK Borgholm eller spela golf i Byxelkroks GK och vara med och delta i ÖM i mountainbike. Tillhör du inte någon av dessa föreningar så är du välkommen att gå med i Borgholm CK, läs mer på http://www.olandsidrottskrets.se/.

Fler evenemang