Jobba hos oss

Aldrig har det hänt så mycket på Ekerum. Beslutet att vara en helårsöppen anläggning har gett oss möjligheten att skapa fler evenemang som resulterat i att tillströmningen till resorten ökat.

Servicedesk – helg-& säsong 

Nu söker vi dig som vill vara vårt ansikte utåt i händelsernas centrum och ge service till våra gäster i servicedesk. Dina arbetsuppgifter blir varierande med fokus på försäljning, bokning och service till våra hotell – konferens -spa – golf och butiksgäster.

Tjänsten kräver att du under vissa perioder klarar av att arbeta i högt tempo. Som medarbetare hos oss får du ett flexibelt arbete med glada och trevliga kollegor som alla jobbar för att både gäster och personal ska trivas.

Vårt mål, förutom att skapa nya kundkontakter, där Ekerum står som arena, är också att engagera oss i flera olika aktiviteter och projekt som alla har ett socialt engagemang

Anställningsform: Säsongs- & timanställning
Meriterande: Erfarenhet från hotell- och resebranschen
Körkort och tillgång till bil krävs

Välkommen att skicka din ansökan till mia.sandell@ekerum.com

Ekerum Spa Öland – hud & spaterapeuter

Nu söker vi dig som vill ingå i vårat team i Ekerum Spa. Du är certifierad hud-eller spaterapeut med erfarenhet från branschen. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra behandlingar, men också att sälja produkter samt att ta hand om gäster som besöker spa.

Du är en glad personer med känsla för service och flexibilitet. Du kommer att jobba i ett team med flera terapeuter och samarbete med andra avdelningar på anläggningen.

Anställningsform: Timanställning, fördelat främst på helger. Alternativt att du har ett eget företag och söker fler uppdrag.

Välkommen att skicka din ansökan till mia.sandell@ekerum.com

Restaurang Öland 

Nu söker vi fler duktiga medarbetare för 2017. Vi söker kock, kallskänka, pizzabagare, diskare, bartender, frukostpersonal, restaurangbiträde samt serveringspersonal. Sökande ska ha relevant utbildning, minst 3 års erfarenhet samt goda referenser. Ser gärna att sökande har körkort. Vi har kollektivavtal Hotell och Restaurang och är anslutna till Visista.

Anställningsform: Säsongsanställning samt behovsanställning med chans till utökad tjänst

Söker du tjänsten som diskare, bartender, frukostpersonal, restaurangbiträde eller serveringspersonal skickar du din ansökan till: lasse.johansson@ekerum.com

Söker du tjänsten som kock, kallskänka eller pizzabagare skickar du din ansökan till:
magnus.burhjerta@ekerum.com