Jobba hos oss

Lagkapten till Restaurang Öland

Du blir en viktig del i vårt restaurangteam med huvudansvar för all vår personal med allt vad som hör därtill i form av scheman, rekrytering och utbildning. Du är operativ och kommer att ha logistiska utmaningar i bl.a. flertalet satellitverksamheter såsom en pizzeria, flera utebarer och tre caféer. Till detta olika säsongsvariationer, samt en stark konferensverksamhet, så blir uppdraget än mer komplext.

Restaurang Öland omsätter ca 30 MSEK och det finns ett befintligt affärsteam/säljkår, som hjälper till att skapa ovanstående omsättning och beläggning.
En viktig del av Ekerums CSR-arbete sker internt med vår personal, i ett projekt som kallas för Gross National Happiness. Projektet handlar i grund och botten om att skapa förutsättningar för individer och organisationer att utveckla välbefinnande på helt nya premisser och inte bara ekonomiska.

Vi hoppas att projektet inom sin tid kan göra Ekerum till en av Sveriges lyckligaste arbetsplatser.
Arbetsplats: Ekerum på Öland

 

Välkommen med din ansökan och CV senast den 31/10 till: magnus.lagerlof@ekerum.com

 

Lokalvårdare

Vi söker en ny kollega till vår städavdelning. Du ska kunna jobba självständigt såväl som i team, vara effektiv och noggrann i ditt arbete med känsla för helhet som för detaljer. Då vi varje dag möter många gäster är det av stor vikt att du har förmåga och vilja att hjälpa våra gäster tillrätta så de känner sig välkomna.

Timmar vid behov fram till 15/10
Välkommen med din ansökan till stadet@ekerum.com