Jobba hos oss

Hotellansvarig med hjärtat på rätt ställe

Nu söker vi en hotellansvarig som vill vara med och ta Ekerum till nästa nivå – att bli Sveriges lyckligaste arbetsplats!

Du är en person som är intresserad av och uppskattar människors olikheter. Du motiveras av att kunna påverka och göra skillnad i ett privatägt hotell.

Denna nyinrättade tjänst innebär ett helhetsansvar för vår hotellverksamhet (inklusive personal -och budgetansvar) och ett nära samarbete med andra avdelningsansvariga. Du är van vid att arbeta med Revenue Management samt paketering i hotellmiljö.

Du kommer att vara en del av ledningsgruppen, i ett företag som kännetecknas av korta beslutsvägar och entreprenörsanda. Tjänsten är operativ och du kommer att synas och höras i offentliga sammanhang.

En viktig del av Ekerums CSR-arbete sker internt med vår personal, i ett projekt som kallas för Gross National Happiness. Projektet handlar i grund och botten om att skapa förutsättningar för individer och organisationer att utveckla välbefinnande på helt nya premisser och inte bara ekonomiska.

Vi hoppas att projektet inom sin tid kan göra Ekerum till en av Sveriges lyckligaste arbetsplatser.

Välkommen med din ansökan och CV senast den 12/6, till: magnus.lagerlof@ekerum.com

csr

 

Ekerum Spa Öland – hud & spaterapeuter

Nu söker vi dig som vill ingå i vårat team i Ekerum Spa. Du är certifierad hud-eller spaterapeut med erfarenhet från branschen. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra behandlingar, men också att sälja produkter samt att ta hand om gäster som besöker spa.

Du är en glad personer med känsla för service och flexibilitet. Du kommer att jobba i ett team med flera terapeuter och samarbete med andra avdelningar på anläggningen.

Anställningsform: Timanställning, fördelat främst på helger. Alternativt att du har ett eget företag och söker fler uppdrag.

Välkommen att skicka din ansökan till mia.sandell@ekerum.com

 

Restaurang Öland 

Nu söker vi fler duktiga medarbetare för 2017. Vi söker kock, kallskänka, pizzabagare, diskare, bartender, frukostpersonal, restaurangbiträde samt serveringspersonal. Sökande ska ha relevant utbildning, minst 3 års erfarenhet samt goda referenser. Ser gärna att sökande har körkort. Vi har kollektivavtal Hotell och Restaurang och är anslutna till Visista.

Anställningsform: Säsongsanställning samt behovsanställning med chans till utökad tjänst

Söker du tjänsten som diskare, bartender, frukostpersonal, restaurangbiträde eller serveringspersonal skickar du din ansökan till: lasse.johansson@ekerum.com

Söker du tjänsten som kock, kallskänka eller pizzabagare skickar du din ansökan till:
magnus.burhjerta@ekerum.com