Kroppsinpackningar

Kärlek

En rofylld behandling där Dark Chocolate Scrub peelar din kropp. Behandlingen inleds med en chokladpeeling som masseras omsorgsfullt in i huden. Därefter packas du in i Body Balm Dark Chocolate som stimulerar kroppens produktion av endorfiner och innehåller massor av antioxidanter. Medan den verkar får du njuta av en uppfräschande ansiktskur. Efter dusch återfuktas kroppen med Body Balm Dark Chocolate eller White Chocolate.

50 min, 790 kr

Lycka

En skön helkroppsinpackning med mineralrik lera som är en djupgående och värmande behandling där dina ömma, trötta muskler får ny kraft. Leran har en peelande effekt och gör din hud mjuk och len och tillför fukt. Den varma leran appliceras på hela kroppen och i ansiktet. Under tiden du ligger inpackad får du en skön nack- och skalpmassage. Efter dusch återfuktas kroppen med en valfri Body Balm och ansiktet med en passande dagkräm.

50 min, 790 kr

Njuta

En härlig, varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb för att efterföljas av den varma spirulinaalgen. Medan algerna verkar får du en ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en uppstramande och återfuktande kräm.

80 min, 1 250 kr