Kroppsinpackningar

Aromainpackning

En rofylld behandling där aromatiska oljor används efter dina behov. Behandlingen inleds med en turkisk saltpeeling. Därefter packas du in i en mineralrik creme som hjälper spända muskler att slappna av. Medan den verkar får du njuta av en uppfräschande ansiktskur.

50 min, 790 kr

Lerinpackning

En skön helkroppsinpackning med mineralrik lera som är en djupgående och värmande behandling där dina ömma, trötta muskler får ny kraft. Leran har en peelande effekt och gör din hud mjuk och len och tillför fukt. Den varma leran appliceras på hela kroppen och under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, en ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Efter dusch återfuktas huden med en återfuktande kroppsspray.

50 min, 790 kr

Alginpackning

En härlig, varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb för att efterföljas av den varma spirulinaalgen. Medan algerna verkar får du en ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en uppstramande och återfuktande crème.

80 min, 1 250 kr