Stugor

Hyr stuga i Ekerum Village

Ekerum Village med sina välutrustade och moderna stugor ligger vackert och naturnära. Här finner ni lugnet och kan koppla av i solnedgången. På bara några minuter kan ni gå ner till havet och stranden.

På gångavstånd finns även Ekerum Resort Öland – en av Sveriges mest kompletta anläggningar. Valen är många när det kommer till de aktiviteter som erbjuds. Golf, padel, tennis, boule, gym samt motionsslingor för löpning och mountainbike. Kanske är det kombinationen av en fantastisk restaurang, en mysig relax, en pizzeria och satsningen på det aktiva livet som gör Ekerum till en av Sveriges mest intressanta destinationer.

Boende på Öland

Stugorna finns i tre olika storlekar (A, B & C) med 6-10 bäddar och är fullt utrustade med spis/ugn, kyl/frys, micro och diskmaskin. Allrum, badrum och tvättmaskin. Möblerad altan med grill och parkeringsmöjligheter vid stugan. Boka ditt boende hos oss på Ekerum Village.

Gårdsvillan

Ta chansen att boka vår charmiga gårdsvilla mitt i hjärtat av Öland. Ett stenkast från resortens faciliteter hittar ni detta fantastiska boende i två plan med trädgård och uteplats. Tre härliga sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum med härliga gemensamhetsytor och ett fullt utrustat kök. Ta med familjen eller kompisgänget och upplev Öland från dess bästa sida.

Kombinera din vistelse med spa, golf, padel eller tennis. Kulinariska upplevelser precis runt knuten, spana in utbudet här.

Se vad som händer i närområdet i samband med din bokning – Upplev Öland – Upplev Ekerum.

Stuginformation

Stugorna hyrs ut som kort eller hel vecka.
Priser och mer information hittar du under respektive stugtyp.

Alla våra stugor är rökfria. Hundar är välkomna.

Ålder
För att hyra en stuga i Ekerum Village behöver du och ditt sällskap fyllt 20 år.

Boka en aktivitet

Läs mer