En bröllopssaga

Till brudparet – en saga i dagarna tre

Fredag

Incheckning och välkomstmingel i loungen –  hälsa era bröllopsgäster välkomna med färsk frukt och kylda drycker.

Gemensamma aktiviteter – passa på att utnyttja anläggningens utbud av sporter och aktiviteter. Utmana släkt och vänner i en padel- eller tennisturnering, ta en cykel eller löparrunda i vackra Rällaskogen, spela golf, eller bara koppla av i vårt spa eller på den härliga terrassen.

Välkomstbuffé i Röda ladan – bjud in era bröllopsgäster till en avslappnad kväll i enkla former i en av våra trälador. Förslagsvis avnjuter ni en grillbuffé, med öländska råvaror.

Lördag – bröllopsdagen

Frukostbuffé i restaurangen – brud och tärnor kanske föredrar sin frukost eller lunch i den härliga bröllopssviten, Paradiset, för att samtidigt fixa hår och smink i lugn och ro. Gästerna som kan ha fått mersmak från gårdagen kan välja sina valfria aktiviteter och sedan ta en långlunch.

Vigsel – på Öland finns flertalet närliggande kyrkor att välja mellan, om så önskas. Det finns också vackra vigselplatser runtom Ekerum, som exempelvis ”Ekerum strand”. En vacker stenstrand, med lummiga träd som letar sig ner över vattenbrynet. En sagolik och nästan trolsk miljö.

Brudens skål – i den vackra Champagnebaren, med fantastisk utsikt över sundet, väntar era gäster på er med ett glas i sin hand. Ni kommer kanske gåendes eller i bil, nygifta uppför grusgången till era förväntansfulla gäster. Här minglar ni inför den stundande middagen och bröllopsfesten.

Bröllopsmiddag i Ekerumsalen – ni går från Champagnebaren, genom parken till härliga Ekerumsalen. Kanske har ni valt en möblering med runda bord för att få en lyxig känsla, men samtidigt med en närhet till era vänner? Ekerums personal står redo, för att ta hand om er och vägleda er samt eventuella toastmasters genom middagen. Efter middagen finns möjlighet till uppträdande på scen i form av levande musik eller en DJ. Framåt natten, efter allt dansande, kan det vara gott med lite vickning, som avrundning, eller för att fortsätta festen ett tag till innan natten blir till dag.

Söndag

Frukostbuffé i restaurangen – umgås med era gäster innan avfärd. Prata och minns dagarna som varit. Som förhoppningsvis blir ett kärt minne för hela livet!

Frågor och kontakt

Alexandra Mann
Tel: 0485-80 001

alexandra.mann@ekerum.com

Skicka offertförfrågan