Butik

Golfbutik på Öland

Utforska och inspireras av vårt utbud från några av världens mest välkända märken så som Polo Ralph Lauren, BOSS, Abacus och Peak Performance.

Du finner även solglasögon från Oakley, golfartiklar från Titleist och Footjoy.

I vår shop på Ekerum har vi med omsorg valt ut det bästa för att du ska kunna ekipera dig med det senaste utbudet av golfkläder och skor. Hos oss hittar du allt du behöver för att känna dig trendig ute på golfbanan.

Golfmodet förändras snabbt och vi är måna om att följa trenden när den svänger. Därför uppdaterar vi oss flera gånger per år genom att delta i inköpsevent där det allra senaste inom golfmodet visas.

Vår filosofi är att kunna erbjuda kvalitet till en prisnivå som många gånger är lika låg som hos de stora butikskedjorna.

Hyra golfset under er vistelse?

Gör som på skidsemestern och hyr din utrustning på plats. Nu behöver du inte packa bilen med dina klubbor längre, vi erbjuder uthyrning av de senaste golfklubborna från Titleist. Välj mellan: herr stål (finns även i vänster), herr grafit eller herr stiff eller dam grafit, kontakta oss med vilket set du önskar hyra, vilken dag och tid du startar.

Hyrset 395 kr/18-hål

 

Varmt välkommen!

  • Rangeshop

    I vår rangeshop finner du, klubbor, bagar, reaskor, handskar. Vi byter även grepp. Här kan du även köpa kyld dryck, glass och kaffe.

    Läs mer