Inför din fest

Vanliga frågor

Vi har sammanställt information som vi rekommenderar att ni tittar igenom innan ni kontaktar och besöker oss för en visning.

Dukning och dekoration
Vi dukar alltid med linneservetter och linnedukar. Vi erbjuder en standard uppsättning av bordsdekorationer i form av ljus och vaser. Givetvis går det bra att ta med egen dekoration. Vi hjälper er med att sätta upp övrig dekoration mot en timpenning.

Här hos oss finns den stora vackra Ekerumsalen med plats för både små och stora sällskap. Lokalen är flexibel och kan ta upp till ca 220 personer sittande beroende på vilken bordstyp man väljer. Här finns en scen med möjlighet till ljudanläggning samt bar och toaletter. Ekerumsalen ligger i ett eget hus ett stenkast från huvudbyggnaden och precis i anslutning till vår vackra park.

För mindre sällskap som vill uppleva något utöver det vanliga rekommenderar vi Tornet. Här får 25 personer plats sittande med 360 grader utsikt över Öland och Kalmarsund.

Champagnebaren har en fantastisk utsikt över Kalmarsund. Här passar det alldeles utmärkt med brudens skål och mingel före bröllopet.

Röda Ladan har en lantlig och romantisk känsla och kan ta sällskap upp till ca 55 personer beroende på bordstyp.

Egen dryck
Det är inte tillåtet att ha med egen dryck i våra lokaler.

Meny
Vi erbjuder allt från buffé till trerätters middag. Vi skickar gärna över våra färdigkomponerade bröllospmenyer eller så komponerar ni tillsammans med vår duktige köksmästare er egen meny. Priset varierar därefter.

Personal
Det tillkommer ingen extra avgift för serverings- och barpersonal.

Sluttid
Vi har tillstånd fram till kl. 02:00.

Städning
Ingår när man hyr lokal hos oss.

Tillträde
Tillträde sker samma dag. Är lokalen ledig dagen före ert arrangemang finns det möjlighet att få tillträde tidigare, det är dock inget vi kan garantera.

Teknisk utrustning
I Ekerumsalen finns det en enklare ljudanläggning (ej brukbar för musik). Är syftet att ha band eller trubadur så kan ni antingen hyra via oss eller ordna det på egen hand. Trådlösa mikrofoner samt wifi-uppkoppling finns i samtliga lokaler.

Vigsel
Kyrklig eller borgerlig vigsel? Det finns många fina kyrkor här i vårt närområde. Väljer ni en borgerlig vigsel finns det områden här på anläggningen så som vår vackra strand. Ni ordnar själva med vigselförrättare.

Betalnings- och bokningsvillkor
Vi tar en bokningsavgift när ni konfirmerat er bokning hos oss. Därefter debiterar vi per person utefter det paket vi kommer fram till.
För mer detaljer kring våra regler och villkor, tar vi gärna det i samband med att ni besöker oss.

Frågor och kontakt

Matilda Tärning
Tel: 0485-80 000

matilda.tarning@ekerum.com

Skicka offertförfrågan