Taudientraining

20 Okt - 22 Okt

TRÄNINGSHELG PÅ EKERUM RESORT

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Njut av en helg tillsammans med oss på underbara Öland!

Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och funktionell träning till löpning och hinderbana. Under helgen bjuds du även på workshops för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på Ekerums mysiga atmosfär.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Ekerum bor vi med härlig utsikt över Kalmarsund. En upplevelse du sent kommer att glömma!

 

Datum Träningshelg:
20-22 Oktober 2023

Det här ingår:
Fredag-söndag
– Alla träningspass & workshops enligt program
– Välkomstfika fredag
– Tvårättersmiddag fredag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st luncher
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårättersmiddag lördag
– Frukostbuffé söndag

Priser fredag-söndag (Tredagarspaket): 
Fyra personer per lägenhet (fördelat på två dubbelrum, ett badrum, vardagsrum): 3630 kronor per person. (Ni kan även boka detta som två personer och att två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet).
Två personer per lägenhet (eget rum, delat badrum, vardagsrum): 4160 kronor per person. (Du kan även boka detta som enkelrum och att en eller två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet).

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning.

För bokning kontakta oss på info@ekerum.com eller 0485 – 80 000

Läs mer & se program