Kroppsskrubb och kroppsinpackning

Njut av en kroppsbehandling med chokladpeeling, mineralrik lera eller spirulina-alger som återfuktar och ger trötta muskler ny kraft. Vi erbjuder tre olika kroppsinpackningar och en “ren” kroppsskrubb.

Boka din behandling på mail: info@ekerum.comeller på telefon: 0485 80 000

 

KÄRLEK

Den populära behandlingen KÄRLEK inleds med chokladpeelingen White Chocolate Scrub. Peelingen följs upp med ett återfuktande kroppsbalsam, innehållande mängder av antioxidanter, som stimulerar kroppens produktion av endorfiner. Medan den verkar får du njuta av en uppfräschande ansiktskur. Efter den avslutande duschen återfuktas huden med kroppsbalsamet Body Balm White Chocolate.
Välj mellan 60 och 90 min

 

LYCKA

Behandlingen LYCKA är en djupgående och värmande helkroppsinpackning med en skön mineralrik lera som ger ömma och trötta muskler ny kraft. Leran har även en peelande effekt som tillför fukt och gör huden mjuk och len. Under tiden som inpackningen verkar får du en mycket rogivande nack- och skalpmassage. Efter den avslutande duschen återfuktas huden med body balm och ansiktskräm som är anpassad för just din hudtyp.
Välj mellan 60 och 90 min

 

NJUTA

Precis som namnet antyder så är NJUTA en behandling för välbehag. Innan den varma helkroppsinpackningen får du en renande kroppsskrubb. Den varma helkroppsinpackningen är fylld av näringsrika spirulina-alger med både avgiftande och utrensande effekter. Medan algerna verkar så får du ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande hudkräm som är anpassad för just din hudtyp.
90 min

 

KROPPSSKRUBB

Ge huden en uppfriskande och härlig kroppsskrubbsbehandling. Efter den mjukgörande kroppspeelingen avslutas behandlingen med en skön dusch och en återfuktande bodylotion.
30 min

Priser

14/7-15/10
Söndag – torsdag
60 min – 995 kr
90 min – 1.395 kr

Fredag – lördag
60 min – 1.095 kr
90 min – 1.495 kr

Boka idag!

Boka din behandling på mail:

info@ekerum.com

eller på telefon:

0485 80 000