Möten & event

Unik miljö för alla tillfällen i livet

Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland, och en av Sveriges mest kompletta anläggningar – Ekerum Resort Öland.

Parkera bilen och låt den stå under hela er vistelse.
Här på Ekerum finner ni allt inom gångavstånd: boende, restauranger, arrangemangsytor, festlokaler och ett brett utbud av aktiviteter.

Vi tar emot allt ifrån det lilla sällskapet på en handfull personer upp till hela 300 personer. Vi kan erbjuda variation i lokaler, miljöer, och sinnesstämning – allt för att ge er en komplett helhetsupplevelse.

 

Se och göra på Öland

Ekerum Resort ligger i hjärtat av Öland och med ett perfekt utgångsläge för härliga dagsutflykter. Här nedan följer några förslag på sevärdheter och aktiviteter. Visste du förresten att vi har fantastiska vandringsleder och MTB-slingor i direkt anslutning till Ekerum Resort?
Fråga oss i receptionen så hjälper vi till med tips på aktiviteter och sevärdheter.

Borgholm är en småstadsidyll som verkligen lyser upp under sommarhalvåret med mysiga gågator, caféer och uteserveringar. Den gamla arkitekturen är välbevarad och utbudet av kultur, design- och hantverk är stort. Mer information om Borgholm hittar du på Borgholm.com.

Eketorps borg är en helt utgrävd fornborg där muren och husen har återskapats direkt på fornlämningen. Läs mer om Eketorps borg på Eketorps borg.

Sollidens slott är Kungafamiljens sommarparadis sedan generationer tillbaka och ett uppskattat besöksmål för alla åldrar. Läs mer om Solidens slott på Sollidens slott.

Ölands Djur- & Nöjespark är en fantastisk heldagsaktivitet för hela familjen med nöjesfält, djurpark och vattenland. Läs mer på Öland Djur- & Nöjespark

Byar & radbyar på Öland och andra förslag på sevärdheter hittar du på Öland.se

Konst, design & hantverk på Öland samt andra förslag på utflyktsmål hittar du på Öland.se

 • Konferens

  Här finns en anläggning och atmosfär som är en perfekt mötesplats för affärer, rekreation och underhållning.

  Läs mer
 • Fest & Bröllop

  Födelsedagskalas, studenten eller kanske bröllopsdag? Lika många skäl som det finns till fest, finns det att välja Ekerum Resort Öland.

  Läs mer
 • Företagsevent

  En mindre event eller årets stora händelse. På Ekerum har vi möjligheterna att skapa ert arrangemang precis som ni vill ha det.

  Läs mer

Boka en aktivitet

Läs mer