Kroppsinpackningar

Kärlek
En rofylld behandling där White Chocolate Scrub peelar din kropp. Behandlingen inleds med en chokladpeeling som masseras omsorgsfullt in i huden. Därefter packas du in i Body Balm White Chocolate som stimulerar kroppens produktion av endorfiner och innehåller massor av antioxidanter. Medan den verkar får du njuta av en uppfräschande ansiktskur. Efter dusch återfuktas kroppen med Body Balm White Chocolate.

Lycka
En skön helkroppsinpackning med mineralrik lera som är en djupgående och värmande behandling där dina ömma, trötta muskler får ny kraft. Leran har en peelande effekt och gör din hud mjuk och len och tillför fukt. Den varma leran appliceras på hela kroppen och i ansiktet. Under tiden du ligger inpackad får du en skön nack- och skalpmassage. Efter dusch återfuktas kroppen med en valfri Body Balm och ansiktet med en passande dagkräm.

Njuta
En härlig, varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger som har en
avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb för att
efterföljas av den varma spirulinaalgen. Medan algerna verkar får du en ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en uppstramande och återfuktande kräm. Finns bara som 80 min.

80 min – Vardag: 1 295 kr, Helg: 1 345 kr
50 min – Vardag: 795 kr, Helg: 845 kr
25 min – Vardag: 495 kr, Helg: 545 kr