Spa

Spa på Öland

Här finner du lugn och ro i en harmonisk miljö som låter dig koppla av från vardagens stress. Vi erbjuder upplevelser som gör underverk för både kropp och själ. Prova Ekerum Sparitual, boka en behandling eller bara koppla av i vår relax. Här får du tid att hämta ny energi och återskapa balans i livet.

Varmt välkomna till Ekerum Spa Öland!

 • Boka behandling

  På Ekerum Resort Öland kan du njuta av förstklassiga spabehandlingar utförda av våra terapeuter.

  Läs mer
 • Boka dagspa

  Unna dig några timmars vardagslyx! Tillgång till bubbeltunna, pool, regndusch, torrbastu, fotbad och relaxavdelning med kaffe, te och frukt.

  Läs mer
 • Boka Ekerum Sparitual

  Njuta av härliga ekologiska produkter från Maria Åkerberg i en ljuvlig komposition för att vårda kropp, ansikte och hår.

  Läs mer

Bra att veta

På plats

Vid ankomst anmäler du dig i Servicedesk där du uppger när och vilken behandling du bokat. Kom gärna i god tid så att du hinner komma ner i varv innan behandlingen. För dig som har första behandlingstiden på dagen så öppnar vi 15 minuter innan bokad tid.

Bokning

Passa på att boka dina behandlingar samtidigt med bokning av rum på hotellet så att du säkert får den tid som passar bäst! På helgerna blir våra behandlingstider snabbt fullbokade så var ute i god tid.

Hälsotillstånd

Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Tala gärna om vid bokning om det är något vi bör veta så att vi kan föreslå den behandling som passar bäst för dig.

Tala med våra terapeuter

Tala gärna med våra terapeuter om hur du önskar din behandling. Allt för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt!

Badrock, handduk & tofflor

Som spagäst får du låna badrock, handduk och tofflor. Önskar du fler än ett spakit under vistelsen går det att hyra extra för 50 kronor/person. För dig som bokat behandling ingår även där lån av badrock, handduk och tofflor.

Gym

Finns en trappa ner i anslutning till vårt spa.

Avbokning

Vi ber dig respektera utsatt tid för behandling och vi kommer att korta ner tiden vid sen ankomst. Vid ej avbokad tid senast 24 timmar innan bokad behandling så debiteras hela kostnaden.

Mat och dryck

Tänk på att det inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck till vår spaavdelning.

Restaurang Öland

Det finns enklare rätter som serveras nere i vår spaavdelning. För mer information om öppettider: https://ekerum.com/restaurang-oland/.

Barn & ungdomar

Barnbad i poolen gäller alla dagar mellan kl 08.00–09.30 för barn från 4 år och upp till 15 år. Barn från 0-4 år får tyvärr inte vistas i vårt spa.

Träning i naturen

Ett stenkast från huvudentrén finner du härliga motionsspår för promenader, stavgång och löpning.
Padeltennisbanor och boulebana finns också i anslutning till hotellet, liksom givetvis våra fantastiska golfbanor.

Boka ett spapaket med övernattning

Läs mer