Träningsläger Fotboll

Träningsläger för fotboll

Ekerum Resort Öland ligger endast 25 km från Kalmar och kan erbjuda tidiga gräsplaner och en unik miljö i hjärtat av Öland. Det sägs att Ekerum har Sveriges bästa naturgräsplaner och givetvis håller vi med!

Det är de gynnsamma öländska förhållandena i kombination med spetskompetens från vår gräsexpert som skapat förutsättningarna. Sedan satsningen startade med fotbollsläger 2018 har bland annat tre landslag valt att förlägga sina träningsläger på Ekerum. Vi garanterar optimala förutsättningar för ett lyckat träningsläger!

Perfekt boende för fotbollsläger

Vi har mer än 400 bäddar i en fantastisk miljö med Kalmarsund som breder ut sig i bakgrunden. Ni väljer mellan Ekerum Village (stugor), comfort- eller premiumboende och äter alla måltider på hotellets restaurang.

Så mycket mer än bara fotboll

Vi kan även erbjuda våra gäster löparspår, yoga, tennis, padel, golf, boule, mountainbike och spa. I en inspirerande miljö omgiven av vackra jordvallar har vi anlagt en 11-mannaplan med UEFA-måtten 68×105 meter. I nära anslutning finns ytterligare tre träningsplaner.

Kontakta oss

All-inc pris: fr. 925 kr/p & dygn

Hör av dig med dina frågor:

0485-80 000 eller info@ekerum.com

Skicka offertförfrågan