Våra banor

 

Information om våra banor

Vi kommer under hösten att påbörja renovering av våra tee. På Långe jan är det 7 tee som justeras och på Långe Erik är det 23 stycken. Under hösten 2019 fortsätter restaureringen av tee.

Mellan hål 5-17 på Långe Jan kommer det under oktober/november att gallras träd för att förbereda etapp 5-6 i bostadsprojektet. Gallringen är bra för hål 17 eftersom det gör att solen kommer åt områden närmast green.

Under november månad kommer vi stänga av en av banorna för att förbereda banorna inför vintern med luftning av tee, green och fairway.

Alla fairway/tee är hjälpsådda och vi hoppas att hösten är snäll mot oss så att alla ytor är läkta innan vintern kommer.

 

Fredrik Svensson

Banchef, Ekerum Resort Öland

 

 

Boka din tid på ”Min golf”

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige. Med hela 42 hål, fördelade på två 18-hålsbanor, och en 6-håls kortbana, kan vi erbjuda bra golf för alla – från nybörjaren till proffs.

Långe Jan och Långe Erik är våra två 18-hålsbanor som sträcker sig genom kulturrik och vacker natur. Det är hed- och parkbanor med generösa fairways och stora greener.