Ekerumskampen

Nedan följer ett förslag på reseupplägg,  tänk på att en del av våra tips på resmål kan vara öppna efter säsong på året, så kika in på länkarna och dubbelkolla innan ni åker!

En perfekt helg för det aktiva gänget eller familjen som uppskattar puls, äventyr och gemensamma skratt. Samla truppen och gör er redo för dagar fyllda av kämparglöd och tävlingsanda. Vem går ut som segrare? Välj bland en rad olika aktiviteter. 

Dag 1

Känner du? Det är tävlingsnerven som pockar på uppmärksamhet! Lämna väskorna på rummet och bege er ut för dagens första drabbning. Blir det padel, hinderbana eller en tur på mountainbike? Ni väljer själva! Se till att den mest betrodda av er håller koll på ställningarna, vem vet vad som händer när vinnarskallar väcks till liv. 

Behöver ni en andpaus? Portarna till vår relaxavdelning står öppen, om ni vill krydda med det lilla extra. Föredrar ni ett friskt dopp i det blå så ligger havet bara ett stenkast bort. Efter en aktiv dag samlar ni ihop er och laddar om batterierna med en gemensam middag i restaurangen.

Dag 2

Chans till revansch! Idag skiljs agnarna från vetet och en vinnare ska koras. Ni fortsätter på det inslagna spåret och ställer er i startposition för andra halvlek. Vilka grenar står på tur? Välj bland de många aktiviteter som finns att tillgå här på Ekerum.

Om ni inte vill tävla mot varandra utan snarare stärka lagkänslan rekommenderar vi ett besök hos våra vänner på Escapefarm i Löttorp. Låt hjärnkontoret jobba och lös uppgifter tillsammans, en gruppaktivitet som passar alla! Ni blir insläppta i ett rum och måste söka efter ledtrådar och lösa gåtor för att ta er ut. Ni har en timme på er! Hinner ni ut i tid?