Boule

Prova boule på Öland! Boule är en aktivitet som växer i popularitet bland svenskar, och på Ekerum Resort har vi skapat den perfekta miljön för att njuta av denna traditionella franska sport. Oavsett om du är en nybörjare som precis har upptäckt charmen med boule eller en erfaren spelare som letar efter en utmaning, så är vår boulebana perfekta för dig.

Det som gör boule så fascinerande är hur det enkla spelet snabbt kan bli strategiskt och taktiskt. Du kommer snart att finna dig själv fördjupad i tekniker för att förbättra ditt kast och planera din taktik för att vinna matcher. Det är en perfekt balans mellan utmaning och avkoppling som passar alla åldrar och förmågor.

Vår boulebana hittar du i parken vid gårdsplanen. Här kan du njuta av en avslappnad spelstund med vänner och familj. Klot finns att låna i receptionen.

Utöver själva boulespelet erbjuder vi också en rad bekvämligheter för våra besökare. Vår restaurang, Restaurang Öland, serverar läckra måltider som är perfekta för att avsluta en dag med boule. Eller varför inte ta en paus på vår uteservering och njuta av en uppfriskande dryck medan du tar in den hisnande utsikten över Kalmarsund?

Så kom och upplev glädjen i boule på Ekerum Resort – din ultimata destination för avkoppling och nöje på Öland!