Gym

Fredag 1/3 – söndag 3/3 är gymmet abonnerat 

Är du en av de som inte vill tumma på träningen under din ledighet? Oroa dig inte, i vårt gym kan du träna på semestern. Här finns möjlighet till härliga, stärkande eller tuffa pass för hela kroppen. Du bestämmer!

På Ekerum Resort Öland erbjuder vi ett modernt och välutrustat gym till alla våra gäster. Så oavsett om du är en entusiastisk gymfantast eller bara vill hålla dig aktiv under din vistelse, är vårt gym platsen för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning, för att passa alla behov och nivåer. Allt från konditionsmaskiner till fria vikter som hantlar, skivstänger och även maskiner för olika muskelgrupper. Här finns allt du behöver för att få en effektiv och mångsidig träning under din vistelse hos oss.

Efter ditt träningspass är du välkommen att koppla av och återhämta dig i våra bekvämligheter på plats. Varför inte njuta av en uppfriskande dusch i våra omklädningsrum eller koppla av i vår bastu för att mjuka upp musklerna och minska stress? För dig som vill njuta lite extra kan vi rekommendera ett besök i vår bekväma relax.

Oavsett om du är ute efter att förbättra din kondition, bygga muskler eller bara hålla dig aktiv under din vistelse på Ekerum Resort Öland, så har vi allt du behöver för en lyckad träningsupplevelse. Besök vårt gym vid din nästa vistelse hos oss och ta det första steget mot en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

Vi har generösa öppettider hela veckan. Hotellets gäster och medlemmar i Ekerum GK tränar fritt, övriga gäster och besökare mot avgift. Vänligen kontakta receptionen för mer information och bokning.

Varmt välkomna!

Öppettider & priser

Öppettider
Måndag-fredag kl. 7-16
Lördag kl. 7-16
Söndag kl. 7-14

Boendegäster på hotellet och fullvärdiga medlemmar i Ekerum Golfklubb tränar fritt.

Övriga gäster, 100 kr/2 tim

Gymmet kan under vissa dagar och tider vara abonnerat.