Tennis

Spela tennis på Öland

Vill du lära dig tennis från grunden, eller fortsätta utveckla ditt spel? Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill finslipa dina färdigheter, erbjuder vi en välkomnande och stimulerande miljö för alla. Ta chansen att boka en match och njut av den sköna motionen eller utmana dina vänner, familj eller kollegor i en intensiv dubbelmatch.

Ölands gynnsamma klimatzon för sommarsporter gör det möjligt för oss att ha en lång och generös säsong. Våra tennisbanor är tillgängliga för spel så länge snön inte lägger sig på marken, vilket ger dig möjlighet att njuta av din favoritsport under stora delar av året.

Vi är stolta över att erbjuda två banor med det världsledande Greenset-underlaget. Detta underlag är det vanligaste valet på ATP-touren och har även använts i prestigefyllda evenemang som Davis Cup och OS. Att spela på Greenset ger inte bara en fantastisk spelupplevelse utan garanterar också hög kvalitet och hållbarhet. Naturligtvis är våra banor godkända av Internationella Tennisförbundet (ITF). Smash away!

Förutom att erbjuda högkvalitativ tennis har Öland också mycket att erbjuda utanför tennisbanorna. Utforska den vackra naturen, ta en avkopplande promenad längs stranden eller upptäck öns rika kulturarv och sevärdheter. Med sitt unika läge och charmiga atmosfär är Ekerum Resort Öland en destination som lockar både sportentusiaster och naturälskare.

Priser

Banhyra:  190 kr/timme

Rackhyra:  40 kr/person
Bollar går att köpa 80 kr

Boka tid genom att ringa eller maila oss 0485-80 000 info@ekerum.com

Vi erbjuder även padel!

Läs mer