Wellness

Nedan följer ett förslag på reseupplägg, tänk på att en del av våra tips på resmål kan vara öppna efter säsong på året, så kika in på länkarna och dubbelkolla innan ni åker!

För dig som uppskattar balans i livet. Du mår bra av att röra på dig och hittar njutningen i god mat och dryck. Det här är upplevelsen för dig som vill kombinera ett upplägg för både kropp och knopp.

Dag 1

Börja dagen med frisk luft i lungorna och en möjlighet att rensa tankarna. Snöra på dig joggingskorna och följ allén ner mot sundet. Nere vid vattnet kan du antingen välja att följa någon av de utmärkta slingorna eller springa en runda på måfå, i Rällaskogen myllrar det nämligen av stigar. Terrängen är perfekt för löpning, såväl utmanande backar som mer återhämtande, flacka partier.

Sällan känns väl en stunds avkoppling så skön som efter träning? Varva ner i vår Relax och njut av uppfriskande duschar, bastu, fotbad, jacuzzi och pool. För att sätta guldkant på trivseln, köp gärna med dig ett kit med härliga produkter som du använder i kombination med de olika ritualerna.

Dag 2

Efter att ha avnjutit en härlig frukostbuffé och dagens första kopp kaffe, är du redo att väcka kroppen till liv i vårt gym. Här finns allt från yogamattor till träningsmaskiner och redskap. Oavsett om du är nybörjare eller mer van så finns det något för dig. Utanför gymmet hittar du en hinderbana som sätter din balans, styrka och smidighet på prov. Utmana dig själv, eller kanske din kompis, på vem som har den bästa viljestyrkan. 

Njut sedan av känslan som bara ett härligt träningspass kan ge, det är du värd! Kanske får du inte nog? Bra. Nu är det nämligen dags att utforska närområdet på två hjul. Upplev dina favoritstigar igen och njut av utsikten över Kalmarsund. Vi har MTB cyklar för uthyrning.