Fest & bröllop

Ett minne för livet

Det är lätt att förälska sig i Ekerum Resort Öland. Här finns de storslagna vyerna, utsikten över havet och den högklassiga maten. Födelsedagskalas, bröllopsdag, studenten eller släktkalas? Lika många skäl som det finns till fest, finns det att välja Ekerum. Vi har plats för både stora och små sällskap, i lokaler som passar temat för dagen.

Utomhusbröllop

Vår, sommar, höst & vinter – varje årstid bjuder in till något unikt här på Ekerum. Vi erbjuder alternativet utomhusbröllop där allt anordnas i en fantastisk omgivning. Vilken tid på året ni än väljer för er stora dag, så har Ekerum något att erbjuda. Låt oss planera er stora dag tillsammans!

Vinterbröllop

Under vinterhalvåret är tillgängligheten hög och möjligheterna många. Slipp förväntningarna om strålande sommarsol och använd istället mörkret för att skapa hög mysfaktor med hjälp av marschaller, facklor och tomtebloss. En vinterdag erbjuder dessutom ett annat slags ljus som skapar fantastiska möjligheter för bröllopsfotografen. Vi på Ekerum Resort Öland har stor erfarenhet och ser till att ert bröllop blir en minne för livet. Kontakta oss för kostnadsförslag och bokning!

 

 

Frågor och kontakt

Bokningen
Tel: 0485-80 006

johanna.froding@ekerum.com

Skicka offertförfrågan
  • Ekerumsalen

    Vackra Ekerumsalen, passar både de mindre och stora sällskapen upp till 220 gäster. Här finns modern utrustning så som scen, ljud och ljus.

  • Champagnebaren

    Passar utmärkt för mingel både före och efter festen.

  • Tornet

    För mindre sällskap som vill uppleva något utöver det vanliga. Här får 25 gäster plats sittande med 360 grader utsikt över Öland och Kalmarsund.

Se våra sviter

Läs mer