Gimmie Tour

Nedan följer ett förslag på reseupplägg.

På Ekerum finns fantastiska förutsättningar för att spela golf stora delar av året. Tack vare Ölands klimat så spelar du alltid på ordinarie greener. Visste du förresten att vi har utsetts till Sveriges bästa golfhotell och världens mest miljövänliga golfanläggning, flera gånger om?

Dag 1

En golfrunda på tom mage leder sällan till låga scorer. Vi föreslår att du grundar med en välsmakande lunch i vår restaurang och tankar energi som räcker minst 18 hål framåt.

Snart är det teetime men vad tror du om att slipa lite på tekniken tillsammans med vår golftränare först? På Ekerum står spelförståelse och glädje i centrum för all undervisning och vi garanterar att du får med dig värdefulla tips ut på banan.

Äntligen! Första rundan blir på Långe Erik som är en klassisk hedbana med tydliga klipplinjer, svajande gräs och kullar som ramar in greenerna. Bunkrar, vattenhinder och varierande längd på hålen bidrar till spelupplevelsen och vinden är många gånger en faktor vilket gör att du får använda de flesta klubborna i bagen.

Dag 2

Är du redo för Långe Jan? Banan har utsetts till världens mest miljövänliga golfbana flera år i rad på World Golf Awards och har dessutom nominerats till Sveriges bästa golfbana vid flera tillfällen. Här har flera proffstävlingar gått av stapeln, och du som spelar utlovas en unik och hållbar golfupplevelse i öländsk natur med torrängar, sandmarker och svajande gräs och blommor. När du närmar dig greenen på sista hålet törs vi lova att du gör det med ett leende på läpparna.

Efter rundan blir det prestigefylld prisutdelning på den solgassiga uteserveringen som vätter mot hål 18 på Långe Jan. Här utbringar vi en skål, hyllar spelaren som har dragit det längsta strået och delar ut priser.