Golf

Spela golf på Ekerum

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta anläggningarna i Sverige och sedan 2017 är vi dessutom bäst i världen när det gäller miljövänliga golfanläggningar. Har du inte redan besökt denna småländska pärla så är det ett måste.

Golfweekend

Välj mellan två fantastiska 18-hålsbanor som spänner över ett stort naturskönt öländskt landskap, där inget hål är det andra likt. Varför inte boka en golfweekend? Spela golf i en helt unik miljö i Småland på Skandinaviens mest besökta golfbana under de senaste 30 åren.

Två 18-hålsbanor

Långe Jan som både nominerats till Sveriges bästa bana och stått värd för flera proffstävlingar skänker en unik naturupplevelse med mycket sand och Öländska torrängar. Långe Erik är en klassisk hedbana med tydliga klipplinjer där kullar och högt svajande ruffar ramar in greenerna.

Golfpaket

Småland är känt för den friska luften, alla skiftande färger och suset i trädkronorna. På Öland finns fantastiska förutsättningar för att spela golf stora delar av året. Tack vare Ölands klimat så spelar du alltid på ordinarie greener, läs mer om starttider och greenfee. Boka golfpaket, golflektioner och kurser eller teckna medlemsskap.

 

Vanliga golffrågor

 • Boka Greenfee

  Med två 18- hålsbanor där varje hål har fyra olika utslagsmöjligheter kan vi erbjuda golf för alla – från nybörjaren till proffs.

  Läs mer
 • Lektioner & kurser

  Få hjälp med teknik, utrustning, fysik och mental träning. Vi lyssnar till dina behov och utgår från dina förutsättningar och mål.

  Läs mer
 • Medlemskap

  Om du både älskar golf och vill göra skillnad för miljön - då ska du vara medlem på Ekerum. Världens grönaste anläggning som är öppen året om.

  Läs mer

Boka ett golfpaket

Läs mer