Gruppträning

Tillsammans i grupp

Gruppträning är ett bra sätt att lära känna nya personer samtidigt som du får en kostnadseffektiv träning. Alla, oavsett nivå, har möjlighet att boka gruppträning hos oss. Här får ni hjälp med såväl teknik och utrustning som fysik och mental träning, delar som samtliga är viktiga för att vässa ditt spel. 

Inomhusträning 2023

Kommer bedrivas i Hansa Active Arena (Engelska vägen 10 i Kalmar) under veckorna 3-12, undantag för sportlovsveckan v.8. Där har det byggts upp ett träningsområde (bild högst upp på sidan) inuti en padelbana som innehåller slagmattor, putt & chip sektion samt 2 simulatorer som öppnat upp helt nya möjligheter vad gäller inomhusträning. Kort och gott- allt som behövs för att ha roligt och träna golf under vintertid!

Onsdagar kl15-16,  9 plaster (Fullbokad)

Är du intresserad av att vara med och komma vässad när utomhussäsongen börjar? Anmäl i så fall intresse till Niklas att träna kvarvarande veckor fram till V.12. Så fort minimiantal (6st) är uppnått så kontaktar Niklas er så försöker vi hitta ytterligare en stående tid i veckan som passar.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår huvudtränare Niklas Lindström på +46768 826 580 eller niklas.lindstrom@ekerum.com

Boka

Gruppträning

Datum och anmälan