Gruppträning

Tillsammans i grupp

Gruppträning är ett bra sätt att lära känna nya personer samtidigt som du får en kostnadseffektiv träning. Alla, oavsett nivå, har möjlighet att boka gruppträning hos oss. Här får ni hjälp med såväl teknik och utrustning som fysik och mental träning, delar som samtliga är viktiga för att vässa ditt spel.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår huvudtränare Niklas Lindström på +46768 826 580 eller niklas.lindstrom@ekerum.com.

Läs mer om vårens stora träningsnyhet Ekerum 18 Carat nedan!

Boka

Tillsammans i grupp

Datum och anmälan

Ekerum 18 Carat

Hur fungerar det?
VI är övertygade om att kontinuerlig träning är ett framgångsrecept till bättre golfspel. Låt oss guida dig genom spelets alla delar och ge dig instruktioner i hur, vad och varför du ska träna på ett visst sätt. Bli en av våra oslipade diamanter och se vad kontinuerlig träning kan göra för dig och ditt golfspel!

Vad ingår?
Du får
– Screening, intervju och mål för säsongen under första veckan.
– 17 träningar i liten grupp (max 4 deltagare / pass)
– Kontinuerlig träning med tränare varje vecka
– 30 polletter till rangen
– Upptaktsmöte 15 april kl 18.00 på Ekerum

Är detta något för mig?
Självklart, detta är något för alla! Varje pass kommer vara korta individuella lektioner där DU har möjlighet att varje vecka kunna få feedback på din träning. Hur, vad och varför DIN träning ska ske på ett visst sätt. De små grupperna om 4 personer innebär minst 15min egen tid med tränare varje gång. Undantag görs då det är förutbestämda teman på passen, tex puttning.

Pris:
3995kr för medlemmar i Ekerum
4495kr för medlemmar i annan klubb

Sista anmälan 10/4

Läs mer på informationsbladet nedan
Ekerum 18 Carat

Information
• Varje måndag publicerar vi nästa veckas bokningsbara tider på Timecenter.
• Du som deltagare kan ha max 1 bokning per vecka.
• Avbokning av ett träningspass ska ske 24tim innan det bokade passet.
• Eftersom träningen är personlig är även dina bokningar det, du kan alltså inte överlåta ett träningspass till någon annan.
• Några träningspass kommer ha ett förutbestämt tema, exempelvis putträning.
• Alla deltagare genomför en mindre kroppsscreening under första eller andra veckan.
• Om medlemskapet missköts och bokningsreglerna inte efterföljs har Ekerum rätt att inaktivera medlemskapet för säsongen.
• Ekerum förbehåller oss rätten att ställa in pass upp till 10% per säsong i samband med t ex sjukdom. Därefter är vi skyldiga att ersätta de pass vi ställer in.