Gruppträning

Tillsammans i grupp

Gruppträning är ett bra sätt att lära känna nya personer samtidigt som du får en kostnadseffektiv träning. Alla, oavsett nivå, har möjlighet att boka gruppträning hos oss. Här får ni hjälp med såväl teknik och utrustning som fysik och mental träning, delar som samtliga är viktiga för att vässa ditt spel.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår huvudtränare Niklas Lindström på 0485-80018 eller niklas.lindstrom@ekerum.com.

Nästa grupplektionstillfälle är helgen 8-9 juni, läs mer via länken till höger “Datum och Anmälan”.

Läs mer om vårens stora träningsnyhet Ekerum 18 Carat nedan!

Boka

Tillsammans i grupp

Datum och anmälan

Ekerum 18 Carat

Hur fungerar det?
VI är övertygade om att kontinuerlig träning är ett framgångsrecept till bättre golfspel. Låt oss guida dig genom spelets alla delar och ge dig instruktioner i hur, vad och varför du ska träna på ett visst sätt. Bli en av våra oslipade diamanter och se vad kontinuerlig träning kan göra för dig och ditt golfspel!

Vad ingår?
Du får
– Screening, intervju och mål för säsongen under första veckan.
– 17 träningar i liten grupp (max 4 deltagare / pass)
– Kontinuerlig träning med tränare varje vecka
– 30 polletter till rangen
– Upptaktsmöte

Är detta något för mig?
Självklart, detta är något för alla! Varje pass kommer vara korta individuella lektioner där DU har möjlighet att varje vecka kunna få feedback på din träning. Hur, vad och varför DIN träning ska ske på ett visst sätt. De små grupperna om 4 personer innebär minst 15min egen tid med tränare varje gång.

Pris:
3995kr för medlemmar i Ekerum
4495kr för medlemmar i annan klubb

Prova på tillfälle!

Söndag den 9 juni mellan kl 13-16 kommer det öppnas tider för att prova en 15min lektion tillsammans med Niklas, kostnad 150kr.

Tiderna kommer göras tillgängliga längre fram på Timecenter, men vet du redan nu att du vill anmäla dig så går det bra att göra det till niklas.lindström@ekerum.com redan nu, säkra din plats.