Greenfee

Få mer än bara en starttid

Vi är otroligt stolta över att Ekerum varit Skandinaviens mest besökta golfbana i över 30 år. Vår ambition är att alltid ge dig som besökare någon ny upplevelse i form av mat och dryck eller nya aktiviteter att ta dig för efter golfrundan.

På Ekerum spelar du alltid på ordinarie greener och vår spelsäsong sträcker sig typiskt mellan första mars och siste november tack vare att Ölands klimatzon är densamma som i mellersta Frankrike.

Bilen kan du låta du stå under hela din vistelse hos oss då det är gångavstånd mellan hotell, restaurang, pizzeria, golf och de andra aktiviteterna.

Här finner du ett urval av vanliga golffrågor

Banstatus

Långe Erik

Öppen med ordinarie tees och greener

Långe Jan
Öppen med ordinarie tees och greener

Vid högt tryck sätter vi ihop 2 bollar högst max 3 starttider senare

Öppettider Café Öland

16-18/4 kl 9-17

Övrig information

Tyvärr har vi under vintern drabbats av en skadesvamp som heter snömögel på stora delar av våra greener och fairway, som känns igen av runda vita fläckar på ca. 2 – 10 cm.

Vi har påbörjat arbetet med att ”väcka” igång gräset och detta jobb kommer intensiveras i takt med att temperaturen stiger kommande veckor.

Dessvärre kommer vi under en period att få spela på greener som inte ser ut som de brukar se här års på Ekerum, men ni kan känna er trygga med att banpersonalen gör allt för att vi så fort som möjligt ska ha gröna och sköna spelytor

Hyra golfbil

Se webbkamera