Taudientraining

10 Maj - 12 Maj

TRÄNINGSHELG PÅ EKERUM RESORT

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Njut av en helg tillsammans med oss på underbara Öland!

Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och funktionell träning till löpning och hinderbana. Under helgen bjuds du även på workshops för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på Ekerums mysiga atmosfär.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

Det här ingår:
Fredag-söndag
– Alla träningspass & workshops enligt program
– 2 st eftermiddagsfika
– 2 st Tvårättersmiddag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st luncher
– Tillgång till Relaxavdelning fredag och lördag

Schema för helgen

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Priser fredag-söndag
Fyra personer per lägenhet (fördelat på två dubbelrum, ett badrum, vardagsrum)3630 kronor per person. (Ni kan även boka detta som två personer och att två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet).

Två personer per lägenhet (eget rum, delat badrum, vardagsrum)4160 kronor per person. (Du kan även boka detta som enkelrum och att en eller två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet).

Endast Lördag eller söndag:
All träning och workshops enligt schema
Frukostbuffé
Lunch
995 kronor per dag

Frågor gällande program eller övrigt kring träningshelgen?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

Besök gärna Taudientrainings hemsida för fler träningsevent