Mötesplats

Unik miljö på Öland för alla tillfällen i livet

Korsa sundet och kom iland på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland, och en av Sveriges mest kompletta anläggningar – Ekerum Resort Öland. 

Anläggningen och atmosfären här är perfekt lämpad som mötesplats för allt från affärer och rekreation till underhållning och fest. Vi erbjuder välutrustade konferensrum och härliga lokaler i varierande storlek, för alla tillfällen. 

Ett mindre event, eller årets stora händelse? Hos oss har du möjlighet att skapa ditt arrangemang precis så som du vill ha det, med boende, restauranger och ett brett utbud av aktiviteter inom gångavstånd. 

Vi välkomnar allt från det lilla sällskapet på en handfull personer, till större grupper upp till 300 personer. För den kompletta helhetsupplevelsen skräddarsyr vi ett upplägg helt anpassat efter era önskemål om lokal, miljö och sinnesstämning. 

 • Konferens

  Här finns en anläggning och atmosfär som är en perfekt mötesplats för affärer, rekreation och underhållning.

  Läs mer
 • Fest och bröllop

  Här finns en anläggning och atmosfär som är en perfekt mötesplats för affärer, rekreation och underhållning.

  Läs mer
 • Företagsevent

  En mindre event eller årets stora händelse. På Ekerum har vi möjligheterna att skapa ert arrangemang precis som ni vill ha det.

  Läs mer