Fest & bröllop

Ett minne för livet

Det är lätt att förälska sig i Ekerum Resort Öland. Här finns de storslagna vyerna, utsikten över havet och den högklassiga maten. Födelsedagskalas, bröllopsdag, studenten eller släktkalas? Lika många skäl som det finns till fest, finns det att välja Ekerum. Vi har plats för både stora och små sällskap, i lokaler som passar temat för dagen.

På Ekerum Resort erbjuder vi olika boendealternativ – allt från stugor till sviter.

Våra lokaler

Stora vackra Ekerumsalen har plats för både små och stora sällskap. Lokalen är flexibel och kan ta upp till ca 220 personer sittande, beroende på vilken bordstyp man väljer. Här finns en scen med möjlighet till ljudanläggning, samt bar och toaletter. Ekerumsalen ligger i ett eget hus ett stenkast från huvudbyggnaden och precis i anslutning till vår park.

För mindre sällskap som vill uppleva något utöver det vanliga rekommenderar vi Tornet. Rummet ligger högst upp i huvudbyggnaden, en trappa upp. Här får 25 personer plats sittande, med 360 graders utsikt över Öland och Kalmarsund.

Champagnebaren har en fantastisk utsikt över sundet. Här passar det alldeles utmärkt med brudens skål och mingel före bröllopet.

Röda Ladan har en lantlig och romantisk känsla och kan ta sällskap upp till ca 55 personer beroende på bordstyp.

Frågor och kontakt

Bokningen
Tel: 0485-80 006

johanna.froding@ekerum.com

Skicka offertfrågan
  • Ekerumsalen

    Vackra Ekerumsalen, passar både de mindre och stora sällskapen upp till 220 gäster. Här finns modern utrustning så som scen, ljud och ljus.

  • Champagnebaren

    Passar utmärkt för mingel både före och efter festen.

  • Tornet

    För mindre sällskap som vill uppleva något utöver det vanliga. Här får 25 gäster plats sittande med 360 grader utsikt över Öland och Kalmarsund.

Se våra sviter

Läs mer