Bröllop

Bröllop

Vår, sommar, höst och vinter – varje årstid bjuder in till unika möjligheter här på Ekerum. Vi erbjuder utomhusbröllop i fantastiska omgivningar. Vilken tid på året ni än väljer för er stora dag, så har Ekerum något att erbjuda. Låt oss planera tillsammans!

Kyrklig eller borgerlig vigsel? Det finns många fina kyrkor här i vårt närområde. Väljer ni en borgerlig vigsel finns det såväl områden här på anläggningen, så som vår vackra strand. Ni ordnar själva med vigselförrättare.

Under vinterhalvåret är tillgängligheten hög och möjligheterna många. Slipp förväntningarna om strålande sommarsol och använd istället mörkret för att skapa hög mysfaktor med hjälp av marschaller, facklor och tomtebloss. En vinterdag erbjuder dessutom ett annat slags ljus som skapar fantastiska möjligheter för bröllopsfotografen. Vi har stor erfarenhet och ser till att ert bröllop blir en minne för livet. Kontakta oss för kostnadsförslag och bokning!

Så här skulle er bröllopssaga hos oss kunna se ut

Fredag

Incheckning och välkomstmingel i loungen –  hälsa era bröllopsgäster välkomna med färsk frukt och kylda drycker.

Gemensamma aktiviteter – passa på att utnyttja anläggningens utbud av sporter och aktiviteter. Utmana släkt och vänner i en padel- eller tennisturnering, ta en cykel- eller löprunda i vackra Rällaskogen, spela golf, eller bara koppla av i vårt spa eller på den härliga terrassen.

Välkomstbuffé i Röda ladan – bjud in era bröllopsgäster till en avslappnad kväll i enkla former i en av våra trälador. Förslagsvis avnjuter ni en grillbuffé med öländska råvaror.

Lördag – bröllopsdagen

Frukostbuffé – era gäster slår sig ner för en härlig frukost i vår restaurang. Brud och tärnor kanske föredrar sin frukost i Paradiset, den härliga bröllopssviten, för att samtidigt fixa hår och smink i lugn och ro.

Under dagen – Under tiden förberedelserna pågår kan gästerna välja valfria aktiviteter och ladda upp inför kvällens festligheter. En långlunch tillsammans brukar vara en omtyckt stämningshöjare och startskott innan vigseln.

Vigsel – på Öland finns flertalet närliggande kyrkor att välja mellan, om så önskas. Det finns också vackra vigselplatser runt om Ekerum, som exempelvis ”Ekerum strand”. En vacker stenstrand med lummiga träd som letar sig ner mot vattenbrynet. En sagolik och nästan trolsk miljö.

Brudens skål – i den vackra Champagnebaren, med fantastisk utsikt över sundet, väntar era gäster på er med ett glas i sin hand. Ni kommer nygifta, kanske gåendes eller i bil, uppför grusgången till era förväntansfulla gäster. Här minglar ni inför den stundande middagen och bröllopsfesten.

Bröllopsmiddag – en kort promenad från Champagnebaren tar er genom parken till härliga Ekerumsalen. Kanske har ni valt en möblering med runda bord för att få en lyxig känsla och samtidigt närhet till era vänner. Ekerums personal står redo att ta hand om er och vägleda er samt eventuella toastmasters genom middagen. Efter middagen finns möjlighet till uppträdande på scen i form av levande musik eller DJ. Framåt natten, efter allt dansande, kan det vara gott med lite vickning som avrundning, eller för att fortsätta festen ett tag till innan natten blir till dag.

Söndag

Frukostbuffé – umgås med era gäster och ät en god frukost innan avfärd. Prata igenom och minns dagarna som varit, som blir ett kärt minne för hela livet!

Frågor och kontakt

Matilda Tärning
Tel: 0485-80 000

matilda.tarning@ekerum.com

Skicka offertförfrågan