Praktisk information inför din fest

Ska du anordna en fest? Det brukar tidigt uppstå praktiska frågor när man satt igång med förberedelserna. På den här sidan har vi samlat all information som kan vara bra för dig i planeringen. Kontakta och oss gärna för att boka en visning.

Meny

Vi erbjuder menyer från buffé till trerätters middag. Vi skickar gärna över våra färdigkomponerade bröllopsmenyer eller så sätter ni samman er egen meny tillsammans med vår duktige köksmästare. Priset varierar därefter.

Dukning och dekoration

Vi dukar alltid med linneservetter och linnedukar. Vi har också en standarduppsättning av bordsdekorationer i form av ljus och vaser, men givetvis går det bra att ta med egen dekoration. Vi hjälper er med att sätta upp övrig dekoration mot en timpenning.

Egen dryck

Det är inte tillåtet att ha med egen dryck i våra lokaler.

Personal

Det tillkommer ingen extra avgift för serverings- och barpersonal.

Sluttid

Vi har tillstånd fram till kl. 02.00.

Städning

Ingår när man hyr lokal hos oss.

Tillträde

Tillträde sker samma dag. Är lokalen ledig dagen före ert arrangemang finns det möjlighet att få tillträde tidigare, det är dock inget vi kan garantera.

Teknisk utrustning

I Ekerumsalen finns det en enklare ljudanläggning (ej brukbar för musik). Är syftet att ha band eller trubadur så kan ni antingen hyra via oss eller ordna det på egen hand. Trådlösa mikrofoner samt wifi-uppkoppling finns i samtliga lokaler.

Betalnings- och bokningsvillkor

Vi tar en bokningsavgift när ni konfirmerat er bokning hos oss. Därefter debiterar vi per person utefter det paket vi kommer fram till. För mer detaljer kring våra regler och villkor, tar vi gärna det i samband med att ni besöker oss.

Frågor och kontakt

Johanna Fröding
Tel: 0485-80 000

johanna.froding@ekerum.com

Skicka offertförfrågan