Konferens & möten

Konferens och möten

Planerar du konferens med kollegorna eller behöver ni miljöombyte för ett viktigt möte? Med det vackra öländska landskapet som kuliss erbjuder vi en perfekt mötesplats där relationer byggs och inspiration väcks till liv. 

På Ekerum finns stora allmänna ytor och rymliga möteslokaler. Vi har ett tiotal konferenslokaler i varierande storlek. Alla våra lokaler är naturligtvis modernt utrustade med projektor, ljus och ljud. Oavsett om ni kommer i liten trupp eller i ett större sällskap, upp till 300 personer, har vi något som kommer att passa er. 

Konferenspaket

Hos oss på Ekerum är förutsättningarna för en lyckad konferens de allra bästa! Inspirerande vyer möter en optimal mötesmiljö som lämnar plats för såväl effektivitet som aktiva gemensamma upplevelser. 

Vi erbjuder olika all-inclusivepaket där lokal, mat och dryck för del av dag, heldag eller flera dagars konferens ingår, med eller utan övernattning. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett konferenspaket som passar just dig och dina kollegor. 

Oavsett vilket paket ni väljer så rekommenderar vi att göra utrymme för ett litet break i konferensen. Vad sägs om en bensträckare i form av padel- eller tennismatch? För er som stannar lite längre, hur låter det med en stunds avkoppling i vår relaxavdelning innan det är dags för middag? 

Hör av dig så hittar vi en lösning som uppfyller just era behov.  

Aktiviteter och Team-building

Aktiviteter

Team-building

 

Boka konferens

Läs mer om våra olika konferenspaket eller kontakta bokningen på
Tel: 0485-80 000 eller
info@ekerum.com, för ett skräddarsytt paket till ditt företag.

Offertförfrågan
 • Hotell

  Våra smakfullt inredda rum och sviter har alla en härlig utsikt över Kalmarsund.

  Läs mer
 • Mat & dryck

  På Ekerum serveras alltid vällagad mat och god dricka från Ekerums restauranger och barer.

  Läs mer
 • Aktiviteter

  Ekerum är en av Sveriges mest kompletta och aktivaste anläggning.

  Läs mer