Privata bostäder

Hyra hus på Öland

Planerar du att hyra hus på Öland för en avkopplande semester? På Ekerum erbjuder vi förmedling av privata bostäder som är perfekt belägna på vårt område. Dessa bostäder är oftast nybyggda och strategiskt placerade, inbäddade bland Ekerums grönskande golfbanor, vilket ger en unik och naturskön upplevelse.

Ekerum Resort Öland står för kontakten mellan dig som gäst och fastighetsägaren. Vi ansvarar för att underlätta kommunikationen kring bokning, utrustning, inventarier, skötsel och städning. Allt för en smidig bokningsupplevelse för dig som gäst. Våra privata värdar är dedikerade till att upprätthålla bostadens skick och innehåll, för att säkerställa en bekväm vistelse för dig och ditt sällskap.

Vid ankomsten till Öland hälsar vår reception er välkomna och tillhandahåller nycklar samt vägledning för att hitta till er hyrda semesterbostad på området. Vid avresa lämnar ni enkelt tillbaka nycklarna till oss.

Ekerums område erbjuder en bredd av boendemöjligheter för alla smaker och behov. Från rymliga, fristående villor till charmiga parhus och radhus samt bekväma lägenheter med närhet till resortens faciliteter – vi har något som passar alla. Utforska vårt urval av bostadstyper och hitta det som bäst passar era önskemål och budget.

Under respektive bostadstyp presenteras varje bostad med information om den privata värden samt bilder, för att ge dig en tydlig överblick och underlätta ditt val. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att hitta och välja den perfekta semestervillan på Öland.

Förutom att njuta av din semesterbostad har Ekerum Resort Öland mycket att erbjuda. Utforska de omgivande golfbanorna, ta en avkopplande promenad i den vackra naturen eller utforska Ölands kulturella sevärdheter och historiska platser. Oavsett vad du är intresserad av har Öland något för alla.

Om du är intresserad av att hyra en av de privata semesterbostäderna, är du välkommen att kontakta oss via e-post på info@ekerum.com. Vårt erfarna team finns här för att assistera dig genom bokningsprocessen och göra din vistelse på Ekerum och Öland minnesvärd.

Ekerum Resort Öland – din partner för en fantastisk semester på Öland!