Stugor

Hyr en stuga på Öland i det natursköna Ekerum Village

Är du på jakt efter en stuga att hyra på Öland för din nästa semester eller weekendresa? Upptäck det charmiga Ekerum Village med sina välskötta och bekväma stugor som är perfekt belägna i natursköna omgivningar. Här kan du njuta av lugnet och koppla av medan du blickar ut över solnedgången. På bara några minuters promenad når du havet och stranden mot Kalmarsund, för avkopplande dagar vid vattnet.

Ekerum Village erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter för alla åldrar och intressen. Inom gångavstånd finner du även Ekerum Resort Öland, en av Sveriges mest omfattande anläggningar för avkoppling och rekreation. Oavsett om du är intresserad av golf, padel, tennis, boule, gymträning eller löpning och mountainbike, finns det något för alla här. Utforska våra många aktiviteter och hitta det som passar dig bäst. Läs gärna mer om våra aktiviteter.

Det är kanske den perfekta kombinationen av en utmärkt restaurang, en avslappnande relaxavdelning, en mysig pizzeria och en satsning på ett aktivt liv som gör Ekerum till en av Sveriges mest spännande destinationer att besöka.

Våra stugor finns i tre olika storlekar (A, B, C & Premium) och rymmer 6-10 bäddar. Varje stuga är fullt utrustad med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive spis/ugn, kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Du hittar även ett trevligt allrum, ett modernt badrum och en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Varje stuga har också en möblerad altan med grill där du kan njuta av utomhuslivet. Parkering finns också vid varje stuga för din bekvämlighet. Observera att det inte finns WiFi i stugorna av typ A, B och C.

Vill du hyra en stuga på Öland för din nästa semester? Boka din vistelse hos oss på Ekerum Village redan idag för en minnesvärd och avkopplande upplevelse på denna vackra ö!

 

Stuginformation

Stugorna hyrs ut som kort eller hel vecka.
Priser och mer information hittar du under respektive stugtyp.

Alla våra stugor är rökfria. WiFi finns ej i stugorna A,B och C. Hundar är välkomna.

Ålder
För att hyra en stuga i Ekerum Village behöver du och ditt sällskap fyllt 20 år.

Boka stuga

Boka en aktivitet

Läs mer