Träningsläger

Träningsläger

På Ekerum finns stora möjligheter till att idrotta, i stort sett året runt. Med en, för sommarsporter, gynnsam klimatzon (samma klimatzon som delar av Frankrike och Spanien) har vi en lång säsong, där våra sportytor, som ex fotbollsplaner och golfbanor hålls öppna så länge det inte det ligger snö på marken. Den öländska berggrunden som består av kalksten med mestadels sand uppe på, gör att eventuell nederbörd snabbt dräneras.

När vi adderar till boende, den öländska miljön, anpassad/hälsosam mat och aktiviteter som exempelvis spa och löparspår, blir Ekerum en komplett anläggning för träning och uppladdning, inom både fotboll, padel, tennis och golf.

Välkommen att boka ert träningsläger hos oss!

Träningsläger

Idrott(er):

Golf, fotboll, padel & tennis

All-inc pris: fr. 925 kr/p & dygn

Skicka offertförfrågan

”Since I have been working for 18 years as the Belgian F.A. I stayed in many hotels but the Ekerum Resort was certainly one of the best we have ever been. The training pitch was definitely of very high quality. If you have the intention to install flood lights in the near future, it would become a European top level pitch”

– Nicolas Lemonis, Team Manager U21, Belegian Fotboll Association

”Fantastisk gräsmatta, det ser ut som en golfgreen!”

– Pär Lagerström, Förbundskapten F16, Svenska Fotbollsförbundet.

“Det är väldigt fint här. Planen som vi tränat på är perfekt, vi har kunnat vandra till havet och upplevt naturen här Omgivningen är väldigt lugn, vilket är idealt för att kunna fokusera (…).”

– Siebe Schrijvers, Lagkapten Belgiens U21.

”Världsklass, bästa gräset vi spelat på i år!”

– Jens Gustafsson, Tränare IFK Norrköping.

”Vi blev jättepositivt överraskade när vi kom hit. De har tagit hand om oss på ett strålande sätt, servicen har varit väldigt bra. Och planen är fantastiskt.”

– Andreas Johansson, Lagkapten i IFK Norrköping.